1 Aug

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy a konzuli részleg ügyfélszolgálatának időpontfoglaló rendszere megújult, mely a https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu oldalon elérhető magyar, angol és kínai nyelveken. Az időpontfoglaló rendszer a webes elérhetőség mellett mobil eszközökön is egyszerűen használható, elsősorban Chrome böngészőben javasolt a megtekintés.

Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy a konzuli ügyeik intézésre a fent jelzett honlapon keresztül legyenek kedvesek időpontot foglalni. Amennyiben schengeni vízum iránti kérelem benyújtására konzuli részlegünk ügyfélszolgálatán nincs megfelelő időpont, úgy a vízumkérelmek átvételével megbízott külső szolgáltató, a VFS Global irodái Peking, Kuangcsou és Csangsa városaiban várják a kérelmezőket: https://visa.vfsglobal.com/chn/en/hun/.

Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő időpont tartózkodási engedélyt kérelmező diákok számára, úgy kérjük, hogy konzuli részlegünknek közvetlenül a consular.pek@mfa.gov.hu avagy visa.pek@mfa.gov.hu e-mailcímeken legyenek kedvesek jelezni időpont iránti igényüket.