Hírek

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019

A külképviseleti választás időpontja:

2019. május 26.

6:00 és 19:00 óra között.

Helyszíne: 100600 Peking, Dongzhimenwai Dajie 10.

(北京市朝阳区东直门外大街10号,100600)

Tovább

Európai Parlamenti Választás – Levélszavazásról szóló tájékoztató

A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról


2019. május 13. és május 24. között

munkanapokon 9 órától 16 óráig

Tovább

Tájékoztató diplomáciai felülhitelesítési eljárásról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket arról, hogy 2019. március 25. napjától a diplomáciai felülhitelesítést igénylő okiratok közvetlenül, időpontfoglalás nélkül is benyújthatóak a kínai Külügyminisztérium Konzuli Osztályán. További információért, kérjük kattintson az alábbi "Tovább" gombra.
Tovább

A magyar kormány nem indított és nem támogat ingatlanalapú letelepedési programot

A magyar kormány semmiféle ingatlanalapú letelepedési programot nem indított, és nem támogat. Az úgynevezett program egyszerűen hazugság, aki ingatlanvásárlásra hivatkozva ad be kérelmet, nem kap automatikusan sem tartózkodási, sem letelepedési engedélyt Magyarországon.
Tovább

Bankkártyás fizetés bevezetése a konzuli osztályon

Ügyfeleink kényelme érdekében, 2018 márciusában bankkártyás fizetési módra térünk át konzuli osztályunkon. A bankkártyás fizetési terminál (POS) felállítását követően, ügyfeleink azonnal fizethetnek bankkártyáikkal. Április 1-jétől csak ilyen módon történik majd a fizetés a konzuli szolgáltatásokért.
Tovább