Hírek

Tájékoztató diplomáciai felülhitelesítési eljárásról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket arról, hogy 2019. március 25. napjától a diplomáciai felülhitelesítést igénylő okiratok közvetlenül, időpontfoglalás nélkül is benyújthatóak a kínai Külügyminisztérium Konzuli Osztályán. További információért, kérjük kattintson az alábbi "Tovább" gombra.
Tovább

A magyar kormány nem indított és nem támogat ingatlanalapú letelepedési programot

A magyar kormány semmiféle ingatlanalapú letelepedési programot nem indított, és nem támogat. Az úgynevezett program egyszerűen hazugság, aki ingatlanvásárlásra hivatkozva ad be kérelmet, nem kap automatikusan sem tartózkodási, sem letelepedési engedélyt Magyarországon.
Tovább

Bankkártyás fizetés bevezetése a konzuli osztályon

Ügyfeleink kényelme érdekében, 2018 márciusában bankkártyás fizetési módra térünk át konzuli osztályunkon. A bankkártyás fizetési terminál (POS) felállítását követően, ügyfeleink azonnal fizethetnek bankkártyáikkal. Április 1-jétől csak ilyen módon történik majd a fizetés a konzuli szolgáltatásokért.
Tovább

Konzuli ügyfélfogadásunk rendje a Holdújév időszakában

Nagykövetségünk Konzuli Osztálya a kínai Holdújév idején, 2018. február 15. és 21. között zárva tart, valamint a február 11-ei (vasárnap) és 24-ei (szombat) kínai munkanapokon is. Az ünnepet követő első munkanap február 22. lesz, a szokásos ügyfélfogadási időkkel.
Tovább