Hírek

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024/2025-ös tanévre szóló pályázati felhívása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. november 7-én megnyílt a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024/2025-ös tanévre szóló pályázata.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Magyar Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a nemzeti ünnepre való tekintettel 2023. október 23-án - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. október 24-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az Őszközép és a kínai Nemzeti ünnep alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az Őszközép ünnep és a Nemzeti ünnep alatt, 2023. szeptember 29 – október 6-ig - a magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. október 9-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Sárkányhajó fesztivál alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Sárkányhajó fesztivál ünnepe alatt 2023. június 22-24. között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. június 26-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Pünkösd ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy Pünkösd ünnepe alatt 2023. május 29-én magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. május 30-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább