Hírek

Magyar Külügyi Intézet Future Leaders Program

A Magyar Külügyi Intézet 2024-ben harmadik alkalommal hirdeti meg Future Leaders Program (FLP) elnevezésű angol nyelvű ösztöndíjprogramját 30 év alatti külpolitikai kutatók/elemzők, illetve frissen végzett, külpolitika iránt érdeklődő fiatalok számára.

A részletekért kattintson a TOVÁBB gombra! 

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Sárkányhajó ünnep alatt

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Sárkányhajó ünnep alatt 2024. június 10. napján - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. június 11 -től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Pünkösd ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy Pünkösd ünnepe alatt 2024. május 20-án magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. május 31-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Munka ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Munka ünnepe alatt, 2024. május 1-3 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. május 06-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Online Career Networking Event

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. 

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább