Hírek

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Húsvéti ünnepek alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Húsvéti ünnepek alatt, 2022. április 15-18 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2022. április 19-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Qingming Fesztivál alatt

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Qingming fesztivál alatt, 2022. április 4-5 között és a - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2022. április 06-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Magyar Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a nemzeti ünnepre való tekintettel 2022. március 14-én és 15-én - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2022. március 16-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Megjelentek a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2022/2023. évi ösztöndíjpályázatai

- Hungarológiai képzés
- Magyar nyelvi és magyarságismereti képzés
- Műfordító képzés

 

 

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Tavaszi fesztivál alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a 2022. január 31. és 2022. február 06. között tartandó Tavaszi Fesztivál alatt, magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2022. február 07-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább