Hírek

Vissza a gyökereidhez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal!

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet – jelentkezz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra, amely a világ minden tájáról elérhető!

Részletekért kattints a TOVÁBB gombra!

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az év végi ünnepek alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2021. december 22. és 2022. január 3. között, magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2022. január 4-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Mindenszentek ünnepe alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2021. november 01 napján, Mindenszentek Ünnepe alkalmából - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. november 02-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Új időpontfoglaló rendszer

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. november 01. napjától ismételten lehetőség nyílik online időpontfoglalásra a https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu weboldalon keresztül. 2021. december 01. napjától foglalható legkorábban időpont.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az kínai Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a kínai Nemzeti Ünnep alatt, 2021. október 01 – október 07. között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. október 08-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább