Hírek

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Sárkányhajó ünnep alatt

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Sárkányhajó ünnep alatt 2024. június 10. napján - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. június 11 -től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Pünkösd ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy Pünkösd ünnepe alatt 2024. május 20-án magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. május 31-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Munka ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Munka ünnepe alatt, 2024. május 1-3 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. május 06-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Online Career Networking Event

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. 

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább

DIPLOMATAKÉPZŐ PROGRAM 2024

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább