Hírek

Online Career Networking Event

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. 

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább

DIPLOMATAKÉPZŐ PROGRAM 2024

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább

Európai Parlamenti Választás 2024. június 9.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!
Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Qingming Fesztivál alatt

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Qingming fesztivál alatt, 2024. április 4-5 között a - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. április 08-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Húsvéti ünnepek alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Húsvéti ünnepek alatt, 2024. március 29 – április 1 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. április 2-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább