Hírek

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az kínai Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a kínai Nemzeti Ünnep alatt, 2021. október 01 – október 07. között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. október 08-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az Őszközép Ünnepe alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az Őszközép Ünnepe alatt, 2021. szeptember 19 – szeptember 21 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. szeptember 22-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az Államalapítás Ünnepe alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2021. augusztus 20. napján, az Államalapítás Ünnepe alkalmából - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. augusztus 23-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Planet Budapest 2021

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó eseménye.
Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Pünkösd hétfőjén

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy Pünkösd hétfőjén, 2021. május 24-én - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. május 25-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább