Hírek

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje Pünkösd ünnepe alatt

Felhívjuk a tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy Pünkösd ünnepe alatt 2023. május 29-én magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. május 30-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

A Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Munka Ünnepe alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2023. május 1-3. között a magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. május 4-én a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Diplomataképző Program idei jelentkezési időszakáról szóló felhívás

A Magyar Diplomáciai Akadémia idén is meghirdeti Diplomataképző Programját, amelynek célja a magyar külügyi szolgálat jövőbeni diplomatáinak kiválasztása és felkészítése. A Diplomataképző Program negyedik évfolyamának jelentkezési időszakát 2023. április 12-én nyitottuk meg, a jelentkezés határideje: 2023. május 14. (vasárnap).

pályázati felhívás letöltése

Tovább

A 2023-as Balassi Nyári Egyetem ösztöndíjpályázatának meghirdetése

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ösztöndíjpályázatot hirdet a 2023 nyarán megrendezésre kerülő Balassi Nyári Egyetemen való részvételre.

A részletekért kérjük kattintson a TOVÁBB gombra...

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Húsvéti Ünnepek alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2023. április 7-10 között a magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2023. április 11-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább