Hírek

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Magyar Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a nemzeti ünnepre való tekintettel 2024. március 15-én - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. március 18-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Tartózkodási engedély kérelmek átvételének újraindulása

Tisztelt Ügyfeleink!

A tartózkodási engedély kérelmek átvétele újraindul nagykövetségünk konzuli részlegének ügyfélszolgálatán. Időpont a visa.pek@mfa.gov.hu e-mailcímen foglalható.

Kérjük, hogy a kérelmeiket az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság megújult honlapjának információi alapján és az ott található új formanyomtatványok kitöltésével legyenek kedvesek előkészíteni: http://www.bmbah.hu/index.php?lang=en

A külső szolgáltató VFS Global irodáiban is hamarosan indul az ügyfélfogadás, kérjük, hogy a szolgáltató honlapját legyenek kedvesek követni: https://www.vfsglobal.com/one-pager/hungary/china/english/

 

Tovább

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024. évi nyári egyetemi pályázati felhívása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. február 19-én megnyílt a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024. évi nyári egyetemekre szóló pályázata.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje a Tavaszi fesztivál alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a 2024. február 10. és 2024. február 17. között tartandó Tavaszi Fesztivál alatt - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2024. február 19-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

 

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az év végi ünnepek alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2023. december 29-től - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével – a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás.

A részletekért kérjük kattintson a "TOVÁBB" gombra!

Tovább