Hírek

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az kínai Nemzeti Ünnep alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a kínai Nemzeti Ünnep alatt, 2021. október 01 – október 07. között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. október 08-tól a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Konzuli Részleg ügyfélfogadási rendje az Őszközép Ünnepe alatt

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az Őszközép Ünnepe alatt, 2021. szeptember 19 – szeptember 21 között - magyar állampolgárt érintő sürgős, azonnali beavatkozást igénylő érdekvédelmi ügyek kivételével - a Konzuli Részlegen szünetel az ügyfélfogadás. 2021. szeptember 22-től a Konzuli Részleg a szokásos rendben fogadja az ügyfeleket.

Tovább

Planet Budapest 2021

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó eseménye.
Tovább

Idén is megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 6-án elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program második évfolyamára. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket szeretnék képviselni a világban.


A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia). Az Akadémia várja minden érdeklődő jelentkezését 2021. május 7-ig!

Tovább

Oltópontok

Tisztelt Honfitársunk!

 

A Kínai Népköztársaság területén fokozatosan megnyílik a lehetőség az új típusú koronavírus elleni kínai fejlesztésű oltóanyag igénybevételére az országban élő külföldi állampolgárok, így magyar állampolgárok számára is. A fővárosban kijelölt oltópontok listája a következő: Oltópontok listája.

 

Üdvözlettel,

 

 

Tovább